Nxirret një trup i pajetë nga Liqeni i Radoniqit

2 muaj më parë

Nxirret një trup i pajetë nga Liqeni i Radoniqit

Dje rreth orës 17:46 në Liqenin e Radoniqit nga disa persona është nxjerr nga uji një person.

Viktimës i është dhënë ndihma mjekësore por është dërguar në Qendren Kryesore të Mjekësisë Familjare pa shenja jete.

Me vendim të prokurorit, turpi i pa jetë i viktimës i është liruar familjarëve për ceremoni mortore, njofton raporti 24 orësh i policisë.

“Liqeni i Radoniqit 02.08.2020 – 17:46. Nga dëshmitarët është dërguar në QKMF viktima mashkull kosovar pa shenja jete. Sipas dëshmitarëve, ata e kishin nxjerr nga uji i liqenit dhe i kishin dhënë ndihmën e parë mjekësore. Me vendim të prokurorit, turpi i pa jetë i viktimës i është liruar familjarëve për ceremoni mortore”, thuhet në raportin e Policisë.

AKTIV PRESS