‘Nuk më kthen mesazh’: Këngëtarja tregon hatërmbetjen me kushëririn Ermal Fejzullahu

8 muaj më parë

‘Nuk më kthen mesazh’: Këngëtarja tregon hatërmbetjen me kushëririn Ermal Fejzullahu

Kushërira e parë e Ermal Fejzullahut e njëkohësisht këngëtarja e talentuar Tringa Kay, ka qenë e ftuar së fundmi në emisionin ‘Glamour Zone’ në TV ORA.

Fillimisht ajo tha se ishte tepër e afërt me këngëtarin e famshëm, por pas këmbënguljes së moderatores Ester Bylyku, Tringa tregoi hatërmbetjet e vogla me Ermalin.

Ester Bylyku: Për cfarë të ka mbetur hatri me Ermalin?

Tringa Kay: “Është e vështirë të të mbetet hatri me Ermalin, sepse ai është shumë person i mirë dhe i ëmbël. Por po them dicka që ndonjëherë më ka mërzitur. I dërgoj mesazh për ndonjë këngë të re që kam publikuar dhe i kërkoj ta postojë në Instagramin e tij. Ka ndodhur që Ermali e ka parë me vonesë mesazhin, por unë jam keqkuptuar dhe kam shpërthyer ndonjëherë ndaj tij.”