N’KONAK tani në ekranin e T7

1 muaj më parë

N’KONAK tani në ekranin e T7

Në më pak se një vit, emisioni i përjavshëm N’KONAK me Kosovë Gjocin, i prodhuar nga gazeta inFokus, ka sjellë histori e momente interesante të shumë personaliteteve të ndryshme nga jeta dhe e kaluara personale e profesionale, ndryshe nga ajo që i ka njohur publiku deri më tani.

Përmes këtij produkti televiziv, gazeta inFokus ka qenë mysafir në ambientet familjare të liderëve politik të Kosovës, figurave të çmuara të artit e kulturës, sportit e personalitete tjera të jetës publike.

Nga rrëfimet e mysafirëve N’KONAK, qytetarët kanë mësuar të rejat nga zhvillimet aktuale në vend, qëndrimet e tyre për shumë çështje me rëndësi, por sigurisht edhe rrëfime të pa dëgjuara më parë për fëmijërinë dhe jetën personale.

Do të vazhdojmë edhe këtë vit të jemi N’KONAK të personaliteteve të njohura të vendit dhe t’iu sjellim rrëfimet e tyre të padëgjuara për jetë, familjen, fëmijëri dhe karrierën.

Por, nga kjo javë, emisionin N’KONAK do të mund ta shikoni në televizionin T7.

Çdo të diel, në orën 21:00.

Pra, N’KONAK po ndërron konak, por jo edhe format.

Mysafiri i parë në edicionin e dytë të emisionit N’KONAK do të jetë këngëtari i mirënjohur dhe shumë i pëlqyer nga publiku shqiptar, Sabri Fejzullahu.

Shihemi të dielën në ora 21 në ekranin e televizionit T7, dhe në faqet zyrtare në Facebook të Gazetës Express dhe Gazetës INFOKUS.