Një modele i bashkohet vullnetarëve kundër koronavirusit në Britani

2 muaj më parë

Një modele i bashkohet vullnetarëve kundër koronavirusit në Britani

“Dëshiroj që t’i dërgojë barërat dhe të vallëzoj në pragun e dyerve të njerëzve”, ka thënë Montana Brown, derisa është nënshkruar si vullnetare në NHS (Shërbimi Shëndetësor Britanik) në mes të pandemisë Covid-19…dhe merr diell derisa pret për ndihmë

Montana i është bashkuar kështu 170 mijë njerëzve të cilët kanë nënshkruar për NHS në 15 orët e fundit që kurse u hap kjo thirrje.

Ajo ka postuar në rrjetet sociale të mërkurën dhe i ka sugjeruar edhe fansave të saj t’i bashkohen asaj.

Derisa ajo priste për thirrje, ajo pozoi një fotografi ku kiste xiruar vetveten dhe ju tregoi fansave që po merrte diell në kopshtin e saj./Express/