Një libër për marrëdhëniet shqiptaro-amerikane (Video)

3 vite më parë

Një libër për marrëdhëniet shqiptaro-amerikane (Video)

Në Tiranë, është botuar një studim i zgjeruar mbi marrëdhëniet shqiptaro-amerikane.

Autori Ndriçim Kulla ka përfshirë në këtë libër një histori gati dy-shekullore në marrëdhëniet mes dy vendeve.

Studiuesit pohuan se ky studim sjell shumë ngjarje e fakte të reja në marrëdhëniet shqiptaro-amerikane, që tregohen dhe analizohen për herë të parë.