Nëse keni informata se po kurdisen çmimet e testimeve për COVID-19, plotësojeni këtë formular

2 muaj më parë

Nëse keni informata se po kurdisen çmimet e testimeve për COVID-19, plotësojeni këtë formular

Kryetari i Autoritetit Kosovar të Konkurrencës, Valon Prestreshi, ka publikuar formularin të cilin mund ta plotësojnë të gjithë qytetarët që kanë informacione për laboratorët privatë të cilët fiksojnë çmimet në mënyrë të koordinuar për testin për COVID-19.

Kreu i AKK-së ka kërkuar nga qytetarët që t’i deklarojnë informatat e sakta, pasi sipas tij, vendosja e Autoritetit të Konkurrencës në lajthitje apo dhënia e informatave të rreme, mund të dënohen prej 1 mijë deri në 3 mijë euro.

“Për çdo fiksim të çmimeve në mënyrë të bashkërenduar të laboratorëve të licencuar për testin COVID 19, ju lutem plotësoni formularin në linkun mëposhtë dhe përcilleni në [email protected] Të keni kujdes dhe të jeni të sigurt për informatat e ofruara, sepse vendosja e Autoritetit të Konkurrencës në lajthitje apo dhënia e informatave të rreme, dënoheni 1000 deri në 3000 euro”.

Formularin për plotësim mund ta gjeni KËTU.