Në Vushtrri, koncert për nder të mërgimtarëve

2 vite më parë

Në Vushtrri, koncert për nder të mërgimtarëve

Sonte ka filluar një koncert në Vushtrri, si shenjë mirëseardhjeje për mërgimtarët.

Për argëtimin e të pranishëmve, që shihen të shumtë në numër, është përzgjedhur këngëtari Ramadan Krasniqi – Dani.

Në hapje të koncertit, mërgimtarët i ka përshëndetur edhe zëvendësministri Isni Kilaj nga Ministria e Diasporës e kryetari i Vushtrrisë, Xhafer Tahiri.

Ky koncert është organizuar nga MDIS dhe komuna e Vushtrrisë.