Në këtë pjesë të Prishtinës nesër nuk do të ketë furnizim me ujë

2 muaj më parë

Në këtë pjesë të Prishtinës nesër nuk do të ketë furnizim me ujë

Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Prishtina” bën të ditur se nesër në rrugën ” Llapi” në Prishtinë do të zhvillohen disa punime teknike, në kuadër të përmirësimit të vazhdueshëm të infrastrukturës së rrjetit të ujësjellësit.

Ky projekt sipas tyre është i financuar nga KRUP dhe Komuna e Prishtinës.

“Konkretisht, do të realizohen punimet në kyçjen e gypit me diametër fi 200 mm”.

“Andaj, njoftojmë konsumatorët e rrugës ” Bajram Bahtiri ” dhe rrugët përreth , se do të kenë nesër ndërprerje të furnizimit me ujë të pijshëm duke filluar nga ora 10:00 deri në orën 17:00″, thuhet në njoftimin e KRUP.