Ndonjëherë duhen vitet për të parë ndryshimet

8 muaj më parë

Ndonjëherë duhen vitet për të parë ndryshimet

Teksa ndonjëherë gjërave dhe njerëzve u duhen vite për të parë ndryshimet që sjell koha, disa herë të tjerëve u duhen më shumë kohë për të parë ndryshimet.

Koha nuk qëndron, ajo vazhdon të lëvizë duke ndryshuar gjithçka në rrugën e saj, transmeton Klan Kosova.

Bright Side shkruan se ata patën nostalgji kur shikuan disa fotografi dhe panë ndryshime të mëdha, kështu ata i përmblodhën ato në një artikull.

Këtu më poshtë keni disa nga këto ndryshime:

“Friends”, tani dhe para 25 viteve

Barack Obama dhe familja e tij në 2005 dhe në 2015

“15 vjet më vonë, akoma miq të ngushtë”.

“Unë jam rritur por nëna ime vazhdon të duket e njëjtë”.

“Kur unë do të rritem, do të ndihmojë babanë tim të kap djemtë e këqij”.