Ndezi dhjetëra qirinj për t’i propozuar të dashurës së huaj, shqiptari i vë flakën banesës

2 muaj më parë

Ndezi dhjetëra qirinj për t’i propozuar të dashurës së huaj, shqiptari i vë flakën banesës

Albert Ndreu, 26 vjeç kaloi dy javë duke planifikuar me përpikmëri propozimin e tij për martesë, pasi bleu një unazë për Valerija Madevic.

Ai kishte vendosur të befasonte të dashurën e tij të zemrës duke mbushur dhomën e tyre me qirinj dhe rreth 100 drita dhe afro 60 tullumbace.

Disa nga dritat që ai përdori formonin ‘Martohu me mua?’ në dysheme.

Alberti pastaj doli për të marrë të dashurën e tij për ta sjellë atë në shtëpi, por pa që shtëpia kishte marrë flakë.

Tre ekuipazhe zjarri u nxituan në vendngjarje rreth orës 8:30 pas mëngjesit pasi Valerija njoftoi pasi pa shtëllungat e tymit që dilnin nga dera e banesës së tyre në Sheffield, Yorks.

Por Alberti gjithsesi u ul në gjunjë dhe e pyeti dashurinë e jetës së tij nëse ajo do të martohej me të.

Ai tha: “Unë po e planifikoja propozimin për më shumë se dy javë – vazhdoja të përpiqesha të gjeja gjënë e duhur për të shënuar momentin e veçantë. Doja të bëja diçka nga zemra ime, edhe sikur të mos shkonte ashtu siç ishte planifikuar.”