Ndërroi jetë Jonuz Musliu

2 vite më parë

Ndërroi jetë Jonuz Musliu

Jonuz Musliu, kryetar i Këshillit Kombëtar Shqiptar në Luginën e Preshevës, njëherit, kryetar i Asamblesë komunale të Bujanocit, ka ndërruar jetë paraditen e sotme (e enjëte) në spitalin “Trakia univerasitet” të Edrenës në Turqi.

I ndjeri, Jonuz Musliu, kryetar i Lëvizjes së Progresit Demokratik, ndrroi jetë në moshën 59-vjeçare pas një sëmundje të gjatë të zemrës dhe veshkave, ku pas vetës ka lënë bashkëshorten dhe tre djemtë, Fatlumin, Shqiprimin dhe Sarandin./Lugina-Lajm

Lajme nga rubrika