Mungesa e energjisë elekrike: KEDS-i mobilizon ekipet për ta ndihmuar KOSTT-in

11 muaj më parë

Mungesa e energjisë elekrike: KEDS-i mobilizon ekipet për ta ndihmuar KOSTT-in

Kompania Kosovare për Distribuim dhe Furnizim me Energji Elektrike (KEDS) ka mobilizuar dhjetëra ekipe nga terreni, të cilët janë duke i dalë në ndihmë ekipeve të KOSTT-it që sa më shpejt të kthehet energjia elektrike në një pjesë të konsiderueshme të lagjes Bregu i Diellit në Prishtinë

Këtë e bëri të ditur Viktor Buzhala, zëdhënës për media në KEDS.

“KEDS ka mobilizuar dhjetëra ekipe nga terreni, të cilët janë duke i dalur në ndihmë ekipeve të KOSTT tek nënstacioni 110/10, Prishtina 2, në mënyrë që furnizimi me energji elektrike të kthehet në kohën më të shpejt të mundshme”, ka thënë Buzhala.