Morena vazhdon me poza provokuese nga pishina

1 muaj më parë

Morena vazhdon me poza provokuese nga pishina

Lehtësimi i masave duket se i ka aktivizuar bukuroshet kosovare edhe më shumë, edhe pse Morena ka qenë aktive edhe gjatë pandemisë

E derisa Morena po jeton në një vilë në Stamboll ajo ka shfrytëzuar motin me diell për të marrë ngjyrë derisa është parë në një pishinë.

Ndryshe, Morena ishte aktive gjatë pandemisë dhe realizoi këngën e saj “F… your Location” e cila ka vulën e një produksioni turk në Turqi.

Morena, po ashtu gjatë të gjithë kohës së pandemisë së koronavirusit ka qëndruar në metropolin turk.