“Moj biondinë me sytë e zi” vjen në version të ri nga Luana dhe TNT

3 muaj më parë

“Moj biondinë me sytë e zi” vjen në version të ri nga Luana dhe TNT

Grupi TNT dhe këngëtarja Luana Vjollca kanë publikuar ripërpunimin e këngës së këtij grupi, “Moj biondinë me sytë e zi”.

Nexhat Macula dhe Ghulo janë kujdesur për tekstin, ndërsa për incizimin “Bini Diez”.

Vjollca ka thënë pas publikimit se është e nderuar që është ftuar për të kënduar “këngën legjendare” të grupit TNT.