Moderatorja e njohur shqiptare i hynë politikës (Foto)

3 vite më parë

Moderatorja e njohur shqiptare i hynë politikës (Foto)

Prezantuesja e njohur Sasa Hoda i ka hyrë politikës.

Edhe ajo në mesin e disa figurave që nuk i kemi parë ndonjëherë pjesë e partive politike na ka befasuar.

Këtë e ka bërë të ditur nëpërmjet një fotografie të publikuar përkrah së cilës ka kërkuar votën tuaj.

Kujtojmë se befasisht listave për asamble komunale iu futën edhe: Kushtrim Mushica, Xuxi, Polinik Berisha (vëllau i Robertit dhe Patristi), Dj Gamble, ishin vetëm disa nga figurat e ekranit që habitën publikun me zyrtarimin e tyre.