Ministri serb: Do pajisemi me armët më të fundit nga Rusia

2 javë më parë

Ministri serb: Do pajisemi me armët më të fundit nga Rusia

Ministri i Punëve të Brendshme i Serbisë, Aleksandar Vulin, ka deklaruar se ushtria dhe policia e Serbisë do të pajisjen me armët më të fundit nga Rusia.

Ministri serb ka bërë këtë deklaratë për median “Ria Novosti”.

Ai ka tha se ushtria dhe policia e Serbisë, bazuar në marrëveshjet dhe kontratat e lidhura më parë me Federatën Ruse, “do të bëhen shumë më të forta.”