Mihrije Braha dhe Emine Çunmulaj në të njëjtin vend…

1 vit më parë

Mihrije Braha dhe Emine Çunmulaj në të njëjtin vend…

Që të dyja janë emrat më të përmendur në media, e më së shumti për pamjen e tyre e cila komentohet gjithmonë nga ndjekësit e shumtë.

Që të dyjave, çdo lëvizje dhe aktivitet u përfundon në titujt e medieve rozë.

Me që Emina ka vite që jeton jashtë vendlindjes dhe tashmë gurbeti i është bërë si shtëpi e saj, edhe Mihrija ka pasur rast ta vizitojë vendin më të përmendur në botë, njëheri destinacionin e preferuar për pushime të shumë VIP-ave, Miamin.

Ndërkaq fotografitë e tyre tregojnë se dyshja ka vizituar pikërisht vendin e njëjtë, madje edhe janë ndodhur në luhatësen e njëjtë.

Shikoni fotot.../Kosovarja/