Messenger nuk mund të përdoret më në këta telefona (Foto)

3 vite më parë

Messenger nuk mund të përdoret më në këta telefona (Foto)

Aplikacioni i Facebook, Messenger do të zhgënjejë një numër të madhe përdoruesish të telefonave të zgjuar.

Ashtu si Whatsapp dhe Skype edhe Facebook, ka vendosur që të ndërpresë mbështetjen e Messenger për telefona të cilët janë duke përdorur sistemin operativ Windos 8.1.

Facebook madje ka marrë përsipër edhe verifikimin e pajisjeve me një sistem Windows 8.1. ose edhe më poshtë, ku nëpërmjet një e-mail do t’u konfirmojë përdoruesve të telefonave të prodhuar nga Microsoft dhe Nokia nëse do të jetë e mundur për ta të vazhdojnë të përdorin Messanger-in.

Lista e telefonëve që mund të preken nga vendimi: