Mercedes S 650 Brabus me 900 kuajfuqi

11 muaj më parë

Mercedes S 650 Brabus me 900 kuajfuqi

Ju prezantojmë prodhimin më të ri nga “babai” i veturave Mercedes Benz.

Ky është S 650 Brabus, i cili ka hiç më pak se 900 kuajfuqi.

Falë motorit ROCKET, supermakina luksoze arrin nivelet e performancës të makinave super sportive më të fuqishme në botë.

Makina ka një performancë të lartë duke kapur kështu një shpejtësi deri në 350 km/h.

BRABUS 900 ka një motor tëin-turbo V12 dhe arrin 100 km/orë në vetëm 3.7 sekonda.