Mercedes Benz EQC vlerësohet me pesë yje në testin e sigurisë (VIDEO)

5 muaj më parë

Mercedes Benz EQC vlerësohet me pesë yje në testin e sigurisë (VIDEO)

Euro NCAP priti edhe një raund tjetër të testimeve, gjatë të cilit ata testuan shtatë automjete të reja, duke përfshirë edhe Mercedes-Benz EQC.

SUV-i elektrik mori një vlerësim maksimal të sigurisë me 5 yje. Mbrojtja e pasagjerëve të rritur dhe fëmijëve u vlerësua 96 respektvikisht 90 përqind, ndërsa ndihma për sigurinë dhe këmbësorët në 75 përqind.

Edhe një model tjetër i Mercedes u vlerësua me 5 yje. Bëhet fjalë për modelin e ri CLA.