Më i famshmi ndër protestuesit e PD, Stresi rrëmben vëmendjen e medies në “kafazin” e Gjykatës

1 javë më parë

Më i famshmi ndër protestuesit e PD, Stresi rrëmben vëmendjen e medies në “kafazin” e Gjykatës

Ndërsa priste që Gjykata të pranojë kërkesën e prokurorisë për lirimin e tij nga paraburgimi, reperi Arkimed Lushaj, i njohur ndryshe me emrin e artit, Stresi u shfaq i buzëqeshur dhe përshëndeti me 2 gishtat lart nga kafazi i sigurisë.

Stresi u arrestua për protestën e 8 Janarit e PD së bashku me 33 të tjerë.

Mes tyre ka mbështetës të Berishës dhe Bashës. Për pesë Prokuroria ka kërkuar arrest shtëpie për të tjerët detyrim paraqitje.

FOTOLAJM/ Më i famshmi ndër protestuesit e PD, Stresi rrëmben

FOTOLAJM/ Më i famshmi ndër protestuesit e PD, Stresi rrëmben

FOTOLAJM/ Më i famshmi ndër protestuesit e PD, Stresi rrëmben

FOTOLAJM/ Më i famshmi ndër protestuesit e PD, Stresi rrëmben