Mbi 1 mijë e 300 gjoba trafiku në 24 orët e fundit

2 javë më parë

Mbi 1 mijë e 300 gjoba trafiku në 24 orët e fundit

Në 24 orët e fundit në vendin tonë janë shqiptuar 1 mijë e 353 gjoba trafiku.

Sipas statistikave të përgjithshme të policisë, janë shqiptuar dy gjoba për shkelje të masave anti COVID-19.

Gjatë 24 orëve të fundit kanë ndodhur gjithsej 25 aksidente trafiku dhe asnjë me fatalitet.

Përgjatë kësaj kohe janë arrestuar 18 persona dhe 11 janë në mbajtje, ndërsa nuk ka asnjë rast të ndalimit policor dhe as në vuajtje të dënimit.