‘MARShojmë- S’festojmë’

4 vite më parë

‘MARShojmë- S’festojmë’

Kolektivi  qytetar “Marshojmë S`festojmë” ka vendosur të organizoj një marsh protestues në Ditën e Gruas.

Motoja e këtij marshi do të jetë: “MARShojmë S’festojmë’

“Marshi organizohet nga Kolektivi qytetar ‘MARShojmë S’festojmë’ që është iniciativë qytetare që synon të jetë zёri për të shtypurat/it në shoqëri. Përbëhet nga qytetare/ë, aktiviste/ë për të drejtat e grave, grupe sindikaliste dhe të punëtorëve, akademike/ë, artiste/ë, media dhe OJQ  tё ndryshme”, thuhet në njoftim./AktivPress