Madonna përkrah djalin të bëhet futbollist (Foto)

3 vite më parë

Madonna përkrah djalin të bëhet futbollist (Foto)

Djali i Madonnës ka ndjekur një tjetër rrugë nga nëna e tij.

David, 11-vjeç, është duke testuar veten në futboll dhe për këtë ka mbështetjen e vazhdueshme të së ëmës.

Pasi ka përfunduar gjithë procedurat për të siguruar dokumentacionin e nevojshëm të qëndrimit, mbretëresha e pop-it ka blerë një vilë në qytetin Sintra.

Siç raportojnë mediat portugeze, ajo është duke qëndruar në një hotel deri në përfundim të punimeve të vilës së blerë, ndërkohë që djali i saj vazhdon aventurën me të skuadrën e moshave të Benfikës. /21Media