Macron magjepset nga kryeministrja e re e Finlandës

8 muaj më parë

Macron magjepset nga kryeministrja e re e Finlandës

Sanna Marin është tanimë kryeministrja më e re në botë, që u zgjodh pak ditë më parë në Finlandë.

Marin, ka marrë pjesë në samitin e Bashkimit Europian, ndërsa është takuar me udhëheqësit e BE dhe vendeve të tjera.

Ajo që ka tërhequr vëmendjen është takimi i saj me presidentin francez, Emmanuel Macron.

Macron është fotografuar duke u përqafuar e shkëmbyer batuta me kryeministren finlandeze, dhe duket qartë që i pari i Francës është mahnitur nga finlandezja. Keto foto tregojne shume.

Sanna Marin është e sigurit se një nga udhëheqësit e vendeve më të mëdha të Bashkimit Europian, Franca, e ka mirëpritur atë./TCh