Lladrovci bën homazhe të lapidari i dëshmorit Shaqir Hoxha

4 vite më parë

Lladrovci bën homazhe të lapidari i dëshmorit Shaqir Hoxha

Kryetari i Komunës së Drenasit, Ramiz Lladrovci me bashkëpunëtorë, me rastin e shënimit të 18 vjetorit të rënies së dëshmorit Shaqir Hoxha nga Shala e Lipjanit e që ishte vrarë në fshatin Nekoc të Komunës së Drenasit, ku edhe ka lapidarin e rënies, ka bërë homazhe dhe ka vënë kurora lulesh.

Me rastin e shënimit të rënies së dëshmorit Shaqir Hoxha, merrnin pjesë edhe familjarë, përfaqësues të institucioneve dhe qytetarë./AktivPress