Liberatori!- Dedikim i Halil Matoshit për Ramush Haradinajn

5 muaj më parë

Liberatori!- Dedikim i Halil Matoshit për Ramush Haradinajn

Liberatori!

Në këmbë.

Ballin në naltësi të flamurit në mbrojtje të së drejtës së Kosovës dhe nderit të ushtarit shqiptar.

Standardi etik sot âsht ngritë aq nalt dhe aktet e tilla te fisme ia shndrisin ftyrën çdo shqiptari liberator!

Kryeministri Ramush Haradinaj edhe një herë i përgjigjet drejtësisë, por ai ishte dhe mbetët ushtar lirie.

E çmimi i lirisë âsht i shtrenjtë!

Haradinaj është Dalzotës.

Hero dhe burrështeti, besnik i Atdheut.

Republika do të jetojë sa të jetë toka me njerëz!/AktivPress/