Leonora shpjegon pse kurrë nuk mungoi në Natën e Zjarreve në Prekaz

2 vite më parë

Leonora shpjegon pse kurrë nuk mungoi në Natën e Zjarreve në Prekaz

Emri i saj asnjëherë nuk ka munguar në listën e njerëzve që kanë dhënë performanca artistike në natën e Zjarreve në Prekaz.

Leonora Jakupi që edhe babanë e ka të rënë në luftën e Ushtrisë Çlirimtare, është tejet e lidhur me Drenicën heroike dhe nuk ka mungesë në vizitat e saj në përvjetorët e Epopesë së UÇK-së.

Këtë javë në Prive, mund të ndiqni kronikën ku Leonora flet për pjesëmarrjen e saj në Epopenë e UÇK-së.