Labi siguron 5 mijë copë maska për t’u mbrojtur qytetarët nga koronavirusi

3 muaj më parë

Labi siguron 5 mijë copë maska për t’u mbrojtur qytetarët nga koronavirusi

Ish-deputeti i Kuvendit të Kosovës, njëherësh këngëtari, Labinot Tahiri ka njoftuar se ka arritur t’i sigurojë 5 mijë copë maska për t’u mbrojtur nga Koronavirusi.

Tahiri përmes një statusi në ‘Facebook’, ka treguar se këto maska do t’iu dhurohen falas qytetarëve.

Postimi i plotë:

I kam siguruar 5000 cop maska pêr ju të dashur qytetarë!

Të dashur njerëz, për momentin kujdesuni për shpirtin tuaj se askujt nuk ia ndin për juve dhe as që behet merak dikush nga institucionet se po të ua ndin, dalin i ndalojnë rritjen e çmimeve të MASKAVE!

Sot, menxi kam siguruar 5000 cop maska nga 67 cent, gjë që e falenderoj një mik timin që mi ka gjetur dhe do mi sjell sot!

Mbrem, nga 10 cent, janë rritur çmimet në 30 cent e me vonë 1 euro në disa barantore në vend se të ju dhurohen falas qytetarëve…!

Ishall askujt nuk i bje ajo semundje, por ne do ti dergojmë fillimisht nëpêr shkolla përmes institucioneve.

Gjithmonë i përgjegjshëm ndaj vendit dhe qytetarëve( shërbëtorë).

AKTIV PRESS