Kush është më i shpejtë? Audi R8 apo RSQ8

1 vit më parë

Kush është më i shpejtë? Audi R8 apo RSQ8

Dy vetura të të njëjtës kompani po garojnë për kurorën e më të shpejtës.

Janë dy modelet e gjigantit gjerman Audi – R8 dhe RSQ8.

Audi R8 ka një motor atmosferik me 5.2 litra, V10, që mund të japë deri në 600 kuaj fuqi dhe fuqia shpërndahet në të katër rrotat.

E kur bëhet fjalë për RSQ8, ai niset me një motor 4.0 “Twin turbo” me 600 kuaj fuqi.

Se cila veturë është më e shpejtë, pak varet edhe nga vozitësi.