Kurti për nismën e Qunit: Kjo dorë e zgjatur u pre me shpatën e gjatë në Bradash

6 muaj më parë

Kurti për nismën e Qunit: Kjo dorë e zgjatur u pre me shpatën e gjatë në Bradash

Kryeministri Albin Kurti e ka falënderuar Ministrin e Mbrojtjes nga LDK, Anton Quni për iniciativën e gjetjes së zgjidhjes që të tërhiqej mocioni.

“Falënderoj luftëtarin Anton që shtriu dorën e dialogut dhe ato tri elemente që kanë qenë si kushte, kjo dorë u pre me shpatën e gjatë nga Bradashi”, ka thënë ai, duke aluduar në nënkryetarin e LDK-së, Agim Veliu që vjen nga ky fshat i Podujevës.

“Kjo është vështirësia ime si kryetar në këtë Qeveri që vendimmarrja e parterit tim, LDK nuk është në Prishtinë është nxjerr jashtë, në Prapashticë dhe Bradash, nuk është këtu”.