Kurti flet për reciprocitetin me Serbinë

1 muaj më parë

Kurti flet për reciprocitetin me Serbinë

Kryeministri në detyrë, Albin Kurti, duke folur për reciprocitetin ka thënë se nëse Serbia do t’i shtojë barrierat, Kosova do t’i kundërpërgjigjet.

Ai në konferencë për media pas mbledhjes së Qeverisë ka shtuar se ky veprim nuk është taktikë politike.

“Ne kemi thënë se jemi të interesuar për reciprocitet duke i tërhequr barrierat por nëse Serbia i shton ne do t’i përgjigjemi. Pra prej momentit kur është identifikuar masa, është propozuar, është studiuar ajo dhe nuk ka kurrfarë taktika politike”, ka thënë ai.