Kujtimet e luftës në Kosovë shkojnë në Venedik

3 muaj më parë

Kujtimet e luftës në Kosovë shkojnë në Venedik

Artisti kosovar, Alban Muja, në Biennalen e Venedikut do të prezantojë Kosovën, me projektin multimedial “Albumi Familjar”.

Ky projekt do të përmbajë fotografi të shkrepura në luftën e vitit 1998-1999 në Kosovësecila nga to tregon vuajtjet dhe sakrificat e kosovarëve gjatë asaj kohë.

Muja është duke kërkuar bashkëpunimin e qytetarëve, që të mbledh sa më shumë prej tyre.

Kronikë  e përgatitur nga Klan Kosova.