Krasniqi: Nëse e doni ndryshimin, mos u jepni hapësirë matrapazëve dhe të padijshmëve muskuloz

11 muaj më parë

Krasniqi: Nëse e doni ndryshimin, mos u jepni hapësirë matrapazëve dhe të padijshmëve muskuloz

Kryetari i Këshillit Kombëtar të Nismas Socialdemokrate, Jakup Krasniqi, ka thënë se problemet e ndryshme janë shkaktuar nga shqiptarët të cilët sipas tij e kanë mashturuar veten.

“Miqët (apo të huajtë siç po i quan dikush) na kanë ndihmuar dhe na kanë ndihmuar shumë në rrugën e lirisë e pavarësisë dhe për ketë duhet t’ju jemi shumë mirënjohes„.

“Problemet e ndryshme, pa dija, jo vendosshmëria për arsyje krejt meskine, që kanë vazhduar pas Pavarësisë, është kryekreje faji i shqiptarëve që kanë mashtruar dhe vazhdojnë të mashtrojnë edhe sot e gjithë ditën„, ka shkruar Jakupi në Facebook.

Ja postimi i plotë i tij:

Miqët (apo të huajtë siç po i quan dikush) na kanë ndihmuar dhe na kanë ndihmuar shumë në rrugën e lirisë e pavarësisë dhe për ketë duhet t’ju jemi shumë mirënjohes.

Problemet e ndryshme, pa dija, jo vendosshmëria për arsyje krejt meskine, që kanë vazhduar pas Pavarësisë, është kryekreje faji i shqiptarëve që kanë mashtruar dhe vazhdojnë të mashtrojnë edhe sot e gjithë ditën.

Kur shqiptarët ta ngrisin përgjegjësinë e tyre për të zgjedhur njerëzit e duhur për drejtimin e shtrit, kur liderët e kërkojnë votën për të qeverisur për interesin e kombit, për ndërtimin e shtetit të së drejtës, kur segmentet shoqërore e intelektuale vihen në shërbim të kombit e mediet në shërbim të ndryshimit, ndryshimin e progresin nuk mund ta ndal askush!

Ndryshimin nuk mund ta ndal askush, por vetëm me kushtin që hapësira në asnjë segment të shoqërisë, mos t’ju ipet matrapazve mashtrues, rrenacakëve e përgojuesve, të padijshmëve muskuloz e grabitësve të vullnetit e të parasë publike!

Ndryshimin e sjellin njerëzit e përkushtuar, njerëzit që kanë dije e dashuri, përkushtim e vendosmëri për t’i shërbyer kombit e shtetit!

NISMA Socialdemokrate e ka dashurinë e përkushtimin për lirinë drejtësinë sociale e solidaritetin mes njerëzve!

AktivPress