Kosovari dënohet në Itali me dy vjet burgim për terrorizëm

4 muaj më parë

Kosovari dënohet në Itali me dy vjet burgim për terrorizëm

Gjykata e Apelit në qytetin Brescia të Italisë, ka konfirmuar se kosovari Gafurr Dibrani është dënuar me dy vite burgim.

Dibrani, 27 vjeçar, është akuzuar për publikim të disa videove dhe komenteve të bëra që kanë të bëjnë me organizatën terroriste ISIS. Dy vite më parë, kosovari ishte ekstraduar nga Italia për Kosovë.

Marca Capra, Avokati i Dibranit, ka kërkuar lirimin e Dibranit, por kërkesa e tij është refuzuar nga gjykata, shkruan la Repubbblica, raporton Express.