“Kosova rrezikon seriozisht dënimin nga UEFA e FIFA”

8 muaj më parë

“Kosova rrezikon seriozisht dënimin nga UEFA e FIFA”

Situata aktuale në futbollin kosovar dhe implikimet politike bëjnë që Kosova të jetë në rrezik serioz për t’u ndëshkuar nga dy shtëpitë e mëdha të futbollit, UEFA dhe FIFA, sipas Fatos Hoxhës dhe Bylbyl Sokolit.

Federata e Futbollit e Kosovës është trazuar gjatë dy javëve të fundit pasi që grupit opozitar të saj i është bashkuar edhe njëri ndër zyrtarët më të lartë të vetë Federatës, zëvendëssekretari tashmë i shkarkuar, Arianit Ahmeti, shkruan Express.