Kosova pjesë e Europian Film Awards 2017 në Berlin

3 vite më parë

Kosova pjesë e Europian Film Awards 2017 në Berlin

Me ftesë të presidentit të Akademisë Evropiane të Filmit, Wim Wenders, ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, po merr pjesë në ceremoninë e edicionit të 30-të të Europian Film Awards 2017, në Berlin të Gjermanisë.

Gjatë kësaj ceremonie, njëra ndër ngjarjet më madhështore në botën e filmit, ministri Gashi zhvilloi takime të shumta.

Ndër më të rëndësishmit ishte takimi me ministren e Kulturës së Lituanisë, Liana Ruokytė-Jonsson, me të cilën ministri diskutoi për mundësitë e bashkëpunimit në fushën e kulturës.

Gashi e Roukytė-Jonsson u pajtuam që së shpejti të ndërmarrim hapa për konkretizimin e këtij bashkëpunimi.

Në këtë ngjarje të rëndësishme në sferën e kulturën, ministri Gashi po ashtu ka takuar dhe ka bashkëbiseduar me një numër të konsiderueshëm të filmbërësve, regjisorëve e aktorëve evropian e më gjerë./AktivPress