Klajdi dhe Bruno risjellin këngën “Oj Lulije”

10 muaj më parë

Klajdi dhe Bruno risjellin këngën “Oj Lulije”

Dy këngëtarët e mirënjohur, Klajdi dhe Bruno kanë risjellë sot këngën “Oj Lulije”.

Kënga së shpejti pritet që të kompletohet edhe me videoklip, mirëpo për këtë pjesë ata kanë kërkuar ndihmën e fansave të tyre.

“Shpresojmë të na ndihmoni për të realizuar videon e kësaj kënge. Filmoni veten tuaj kudo ju mendoni dhe na i dërgoni në instagramet tona personale”, thuhet në përshkrimin e videos në Youtube.