Kësaj i thonë dashuri: I propozon të dashurës martesë në majë të vullkanit

1 vit më parë

Kësaj i thonë dashuri: I propozon të dashurës martesë në majë të vullkanit

Ngjitja në majë të një vullkani aktiv do të ishte mjaft emocionues për shumë njerëz.

Por ky i dashur romantik vendosi ta bëjë akoma më emocionues ngjitjen në vullkanin 2 km. Ai planifikoi ti propozonte të dashurës së tij, Alison pasi arritën në majën e vullkanit.

Çifti po ngjitej për herë të parë në vullkan, në Mount Bromo, Indonezi, kur Jarod iu ul në gjunjë dhe i bëri pyetjen.

Në pamjet me dron shihet momenti kur Jarod  ulet në gjunjë dhe nxjerr kutinë me unazën e fejesës brenda. Alison e tronditur vendos duart në gojë, përqafon të dashurin dhe e puth./oranews