Këngëtarja serbe kopjon këngën e Nora dhe Era Istrefit?

6 muaj më parë

Këngëtarja serbe kopjon këngën e Nora dhe Era Istrefit?

Jemi mësuar shpesh të zbulohet se këngë shqiptare janë vjedhur nga ato ballkanike.

Mirëpo me zhvillimin e muzikës shqiptare, gjërat janë kthyer përmbys.

Janë artistet shqiptare që po kopjohen nga ato serbe.

Fjala është për Norën dhe Erën me këngën ‘Nuk e di’ e cila tre muaj pas publikimit është kopjuar nga Seka Aleksic.

Prive.al ju sjell krahasimin e pjesëve më poshtë.