Këngëtarja me stil dhe zë unik (Video)

3 vite më parë

Këngëtarja me stil dhe zë unik (Video)

Këngëtarja e njohur kosovare, Vjosa Emini vazhdon të jetë aktive në tregun muzikore.

Ajo numëron këngë shumë të mira në repertorin e saj, por ajo që po i mahnitë publikun me së shumë është zëri i këngëtares.

Vjosa shpesh ka kënduar edhe ‘live’ për ta dëshmuar talentin e saj që ka në muzikë.

Po ashtu, nuk janë të rralla as videot e publikuara në rrjetet sociale ku shihet duke kënduar këngë të ndryshme të njohura.