Këngëtarja e njohur tenton ta puthë Robertit, ky është reagimi i tij

2 vite më parë

Këngëtarja e njohur tenton ta puthë Robertit, ky është reagimi i tij

Big Mama është një këngëtare tejet e pëlqyer dhe e përfolur shqiptare.

Ajo që e bëri atë në qendër të medieve dhe të publikut është ndryshimi që ajo bëri në pamje duke i larguar kilogramët e tepërt

Big Mama është shoqe shumë e mirë e këngëtarit të njohur kosovar, Robert Berishës.

Big Mama është duke i kaluar pushimet në një vend luksoz e atje ajo është vizituar nga ‘loçka e tij’, Robert Berisha.

“Tash u kompletuam, m’ka ardh loçka’, e ka përshkuar foton ku Big Mama shfaqet duke i dhuruar puthje Robertit, e ky i fundit ja kthen me buzëqeshje.