Këngëtari i njohur dhuron 360 mijë shujta për personat në nevojë, gjatë krizës së koronavirusit

2 muaj më parë

Këngëtari i njohur dhuron 360 mijë shujta për personat në nevojë, gjatë krizës së koronavirusit

Liam Payne ka ndihmuar në sigurimin e 360 mijë shujtave për njerëzit që kanë nevojë si rezultat i shpërthimit të koronavirusit

Payne ka bashkuar forcat me bamirësinë kombëtare Trussell Trust për të mbështetur bankat e ushqimit në Midlands dhe qytete të tjera kyçe, pasi ata presin të shohin një nevojë të shtuar si rezultat i koronavirusit, transmeton Indeksonline.

Kjo mbështetje do të ndihmojë mbi 100 qendra të bankave ushqimore në Birmingham, Stoke-on-Trent, Coventry, Sheffield, Nottingham dhe Bristol të vazhdojnë të ofrojnë shërbimin e tyre themelor të komunitetit për njerëzit në krizë.

Pritet që këto banka ushqimore të sigurojnë mbi 360 mijë shujta ushqimore për njerëzit në krizë gjatë tre muajve të ardhshëm.

Donacioni i Liam është fillimi i një marrëdhënie afatgjatë me Trussell Trust i cili do ta shohë atë të përdorë platformën e tij për të vazhduar të arrijë audiencë të re dhe të ndërgjegjësojë.

Gjatë tre muajve të ardhshëm, bankat ushqimore që mund të përfitojnë nga mbështetja e Liam pritet të ofrojnë mbi 120,000 ushqime për njerëzit në krizë.

Ky fond i ri do të ndihmojë mbi 100 qendra të bankave ushqimore që të reagojnë ndaj nevojave në ndryshim të komunitetit të tyre, rekrutimin e stafit shtesë, punësimin e automjeteve të shpërndarjes ose hapësirë ​​shtesë, ose, nëse është e nevojshme dhe në dispozicion, blerjen e ushqimit. Në fund të fundit, duke ndihmuar këto banka ushqimore të vazhdojnë të ofrojnë shërbimin e tyre themelor të komunitetit për njerëzit në krizë.