KEK-u shënon rekord në prodhimin e energjisë

4 muaj më parë

KEK-u shënon rekord në prodhimin e energjisë

Korporata Energjetike e Kosovës (KEK) po arrtin prodhim rekord të energjisë elektrike, si asnjëherë më parë duke arritur në rreth 900 megavat për orë.

Sipas të dhënave të siguruara nga “Front Online” shihet se gjatë ditës së sotme KEK-u ka planifikuar dhe po prodhon rreth 870 megavate ore energji elektrike.

Po sipas të dhënave të siguruara shihet se prodhim deri në 900 megavate për orë pritet të prodhohet edhe gjatë ditës së nesërme ( e martë).

AKTIV PRESS