Kaq shumë ka ndryshuar Blerona me rënien në peshë

5 muaj më parë

Kaq shumë ka ndryshuar Blerona me rënien në peshë

Është pjesë e ekranit që nga adoleshenca, pasi që nga atëherë ka parë veten në profesionin e gazetares.

Është fjala për moderatoren më të njohur Blerona Zeqiri, e cila edhe sot vazhdon të jetë pjesë e televizionit dhe kamerës, shkruan Kosovarja.

Ndonëse ishte e re në moshë asgjë nuk e pengoi të jetë afër publikut dhe të dëshmojë shkathtësitë e saj në moderim.

Kjo është edhe ajo për çfarë është komentuar gjatë gjithë kohës, sepse nga një vajzë e re ka rezultuar të shndërrohet në një femër shumë të rritur dhe të pjekur.

Por, më në fund moderatorja më e përfolur ka mbyllur gojët e secilit, duke u rikthyer në një modele dhe duke bërë linjat më perfekte. Se sa po duket ende më mirë dhe më e veçantë po tregojnë fotogratë e njëpasnjëshme të cilat tani me shumë ëndje dhe dëshirë i sjell.

Si çdo herë edhe sot arriti të duket perfekte në veshjen që kishte veshur, kështu edhe duke i theksuar më shumë format që ka arritur ti bëjë.