Impressum

Impressum

Gazeta online AktivPress.com

Drejtor Ekzekutiv: Agron Halitaj

Aktiv Press Sh.p.k

Rruga “Muharrem Fejza”, Mati 1

10000 Prishtinë

Republika e Kosovës

Tel. +377 (0)45 997 111

Email: [email protected]

Marketing: [email protected]

Gazeta online “Aktiv Press” është themeluar nga gazetari Agron Halitaj. Mision i gazetës është informimi i shpejtë e i saktë për zhvillimet që ndodhin në vend e më gjerë. Faqja menaxhohet nga Aktiv Press Sh.p.k dhe rrjedhimisht materialet që publikohen në website janë të mbrojtura me të drejta autoriale. Shfrytëzimi i paautorizuar i tyre për qëllime komerciale sanksionohet me dispozitat ligjore në fuqi.