I pastrehu nxit njerëzit të ndihmojnë në gjetjen e miut të tij të humbur

2 vite më parë

I pastrehu nxit njerëzit të ndihmojnë në gjetjen e miut të tij të humbur

Një njeri i pastrehë i quajtur Chris, jetonte rrugëve të Sydney, Australi, bashkë me miun e tij.

Çdo ditë, 59 vjeçari, është parë me miun të cilin e ka quajtur Lucy.

Por, kur një ditë Chris shkoi në tualet, ai u kthye dhe pa që miu i tij ishte marrë nga kafazi.

Atë e kishin vjedhur, duke lënë Chris të mërzitur.

Alyson Pearce, i cili punon pranë këndit ku Chris fle, tha se ishte kurioz për të parë pse chris ishte aq i mërzitur, transmeton Klan Kosova.

Ai shkroi në Facebook: “Çdo ditë, sa herë filloja punën , Chris dhe Lucy ishin në të njëjtin vend. Ata ishin miq dhe ishin të lumtur.

Pra kur Alyson dhe të tjerë vërejtën që miu ishte marrë nga Chris, ata vendosë të ndihmonin në gjetjen e tij.

Alyson përhapi një post në Facebook që u shpërnda mijëra herë.

Posti poashtu mori mbi gjashtë mijë komente që thoshin se ata e kanë parë Chris shumë të lumtur me miun dhe do të ndihmonin në ribashkimin e tyre.

Fatkeqësisht nuk ka ende lajme për vendndodhjen e Lucy.