Hyrja e ushtrisë serbe në Karaçevë, Bekim Haxhiu kërkon dorëheqjen e Qëndron Kastratit

2 muaj më parë

Hyrja e ushtrisë serbe në Karaçevë, Bekim Haxhiu kërkon dorëheqjen e Qëndron Kastratit

Deputeti nga Partia Demokratike e Kosovës, Bekim Haxhiu, e ka kërkuar dorëheqjen e kryetarit të Komunës së Kamenicës, pas hyrjes së disa pjesëtarëve të ushtrisë serbe në fshatin Karaçevë.

Sipas Haxhiut, Kastrati jo që nuk po i mbështet banorët e brezit kufitar, por ua mbylli edhe shkollat me çka i detyrojë të shpërngulen nga ajo pjesë, e në anën tjetër lejoi hapjen e kazinove në territorin e komunës se tij.

“Po ashtu, drejtori i policisë kufitare nëse nuk jep dorëhqje, duhet të shkarkohet brenda 24 orëve”.

“Njerëz në këto pozita kanë përgjegjësi për kufijtë e komunës e tërë Kosovës, në të kundërtën duhet t’i lëshojnë ato pozita për ata që kanë dije e guxim”.

“Në raste të tilla tregohet patriotizmi, trimëria dhe gatishmëria për t’a mbrojtur vendin në çdo cep, e jo në fb e konferenca shtypi”.