Hoxhaj thotë se Kosova do të punojë me Borrellin dhe Spanjën për njohje

6 muaj më parë

Hoxhaj thotë se Kosova do të punojë me Borrellin dhe Spanjën për njohje

Zëvendëskryeministri i Kosovës, Enver Hoxhaj, ka bërë një shkrim në Tuitter ku ka folur për politikën e jashtme të vendit tonë.

Hoxhaj po i kthente një replikë ish-shokut të tij në parti, Petrit Selimi.

“Praktika e politikës sonë të jashtme është bashkëpunimi”, ka shkruar Hoxhaj.

“Kështu pra Kosova do të punojë me Borrellin dhe vendin e tij, Spanjën, për një njohje dhe për integrim europian”