Hoti: Dita e hënë, 30 nëntor 2020, do të jetë ditë e rregullt e punës

2 muaj më parë

Hoti: Dita e hënë, 30 nëntor 2020, do të jetë ditë e rregullt e punës

Kryeministri i vendit, Avdullah Hoti, ka bërë të ditur se dita e hënë, 30 nëntor 2020, do të jetë ditë e rregullt e punës.

Sipas tij, në të gjitha institucionet shtetërore, në institucionet arsimore në të gjitha nivelet, do të punohet me orar të rregullt, në përputhje me masat anti-COVID-19 të ndërmarra nga Qeveria, njofton Klan Kosova.

“Ky vendim vjen si solidarizim me të gjithë ata të cilët janë në linjën e parë të frontit me pandeminë Covid- 19, punëtorët shëndetësor, stafin mbështetës në institucionet shëndetësore, polici dhe inspektorat, të cilët janë duke punuar për disa muaj me radhë pa asnjë ditë pushimi”.

“Për shkak të masave në kuadër të menaxhimit të situatës me pandeminë Covid-19, institucionet janë duke punuar me staf të përgjysmuar. Ndërsa të gjitha aktivitetet për shënimin e 28 nëntorit, Ditës së Flamurit, do të zhvillohen nesër, po ashtu në përputhje me masat e vendosura nga Qeveria”.